wipers - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 17-10-11 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Oct 2011
Location: United Kingdom
County: Greater Manchester
Posts: 38
Images: 2

Member car:

156 JTS Lusso


Hi guys

The intermittent wipers on my 03reg 156 don't work. Is this a common fault and is it easy to solve.

Any advice is welcome... Ta
MJC1169 is offline  
Sponsored Links
Status: Relaxed
AO Platinum Member
GJ's Avatar
Join Date: Sep 2004
Location: United Kingdom
County: Herefordshire
Posts: 17,658
Images: 13

Member car:

Spider S4

Post your question in the technical lounge Alfa 147, 156 & GT - Alfa Romeo Forum

Welcome to AO
GJ is offline  
Status: Finally got a Brera
AO Platinum Member
Stu GTV's Avatar
Join Date: Oct 2009
Location: France
County: Languedoc Roussillon
Posts: 12,724
Images: 40
Hello and welcome to AO.....hope the tech lounge helped solve your problem......
Stu GTV is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome