156 electric problems? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 6 Old 23-05-11 Thread Starter
Status: -
Join Date: May 2011
Location: United Kingdom
County: Nottinghamshire
Posts: 1

Member car:

alfa 156

156 electric problems?

Hi All

I have recently rejoined the Alfa experience after owning in my younger years the great Sud in the early to mid eighties, just purchased a 156 1.8TS year 2000. I have a problem with the battery draining over night yet when I drop test battery all is Ok, the only thing i have noticed is that one of the rear interior lights stays on. Any ideas on a solution would be greatly appreciated.

Many thanks

tudor wll
tudor wll is offline  
Sponsored Links
Status: Je suis l'dauphin d'la place Dauphine
AO Platinum Member
Al Faromeo's Avatar
Join Date: Apr 2005
Location: Netherlands
County: Limburg
Posts: 25,338
Images: 8
Hi there - you're better of posting your technical queries in the appropriate forum - in this case: Alfa 147, 156 & GT - Alfa Romeo Forum

In the meantime: Welcome to AO!

And if you have a couple of CPU cycles to spare on your laptop or home PC: http://www.alfaowner.com/Forum/way-o...home-team.html
Al Faromeo is offline  
Status: Pain in the veins, but passion in the blood
AO Silver Member
giordano92's Avatar
Join Date: Oct 2009
Location: Australia
County: New South Wales
Posts: 4,378
Images: 10
Welcome to AO

Salute, Giordano.
giordano92 is offline  
Status: i don't use fuelly
AO Platinum Member
nigelread's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 22,304
Images: 5
Hello and Welcome :wave:
nigelread is offline  
Status: Let me see your war face!
AO Gold Member
SpiderMonkey's Avatar
Join Date: Apr 2009
Location: United Kingdom
County: South Yorkshire
Posts: 6,083
Images: 19
Welcome into AO :wave:
SpiderMonkey is offline  
Status: Finally got a Brera
AO Platinum Member
Stu GTV's Avatar
Join Date: Oct 2009
Location: France
County: Languedoc Roussillon
Posts: 12,724
Images: 40
Hello and welcome to AO....
Stu GTV is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

156 , electric , problems

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome