Newbie just saying hi - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 5 Old 24-04-11 Thread Starter
Status: -
Join Date: Apr 2011
Location: United Kingdom
County: Hampshire
Posts: 1

Member car:


Newbie just saying hi

Hi all just purchased a 2000 156 2.0 t spark seems like a nice car but never had an alfa before so hope they are OK its a 4 door saloon anything i should look out for
cheers Jason
bulldog1969 is offline  
Sponsored Links
Status: Spider's ready to go!
Global Mod Team
classicgal93's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: Canada
County: British Columbia
Posts: 59,043
Images: 2
Hi Jason waving welcome to AO. Congrats on your 156 check out our tech forums for more info. Cheers!
classicgal93 is offline  
Status: i don't use fuelly
AO Platinum Member
nigelread's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 22,304
Images: 5
Hello and Welcome :wave:
nigelread is offline  
Status: Pain in the veins, but passion in the blood
AO Silver Member
giordano92's Avatar
Join Date: Oct 2009
Location: Australia
County: New South Wales
Posts: 4,378
Images: 10
Welcome to AO

Congrats on the 156.

Salute, Giordano.
giordano92 is offline  
Status: Finally got a Brera
AO Platinum Member
Stu GTV's Avatar
Join Date: Oct 2009
Location: France
County: Languedoc Roussillon
Posts: 12,724
Images: 40
Hello and welcome to AO.....
Stu GTV is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome