Newbie Mito Owner Saying Hi - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 4 Old 10-06-10 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jun 2010
Location: South Africa
County: Gauteng
Posts: 2

Member car:


Thumbs Up Newbie Mito Owner Saying Hi

Hi Everyone,

Just wanted to introduce myself as I am new to the forum. Have had my new Etna black Mito for little over a week now and totally loving it! It is definitely by far the coolest vehicle I have ever owned.

Look forward to chatting to you guys and sharing information.

I have been an Alfa fan since I can remember as my father has owned 13 in his life.
This is my first one and look forward to many happy miles.
Gkirsten is offline  
Sponsored Links
Status: A Vax and two 'Henry's
AO Silver Member
cas's Avatar
Join Date: Feb 2008
Location: Canterbury
County: Kent
Posts: 2,335
Hello and welcome to AO :wave:

Congratulations on the Mito
cas is offline  
Status: Finally got a Brera
AO Platinum Member
Stu GTV's Avatar
Join Date: Oct 2009
Location: France
County: Languedoc Roussillon
Posts: 12,724
Images: 40
Hello and welcome to AO.......
Stu GTV is offline  
Status: i don't use fuelly
AO Platinum Member
nigelread's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 22,304
Images: 5
Hello and Welcome :wave:

Lets see if you can own more Alfas than your dad
nigelread is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

mito , newbie , owner

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome