Good day! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 4 Old 19-01-10 Thread Starter
Status: -
The Great Gonzo's Avatar
Join Date: Jun 2008
Location: United Kingdom
County: Surrey
Posts: 4
Wave Good day!

Hi all,

Been scooting around the forums for a while, so thought i should take the plunge and join in. Had a 147 1.6 TS Lusso for a while, the bug well and truly bit me. So just got a 156 1.9 JTD Veloce2 (what a car!), so given the 147 to Mrs Gonzo - despite her assurances that she doesn't care about cars even she has to admit she loves it (don't tell her i told you...).

Thanks to the 156 cambelt thread, it's booked for a full cambelt service tomorrow! Scared the living daylights out of me

Will see you at the World Record attempt!


When will i learn....
The Great Gonzo is offline  
Sponsored Links
Status: i don't use fuelly
AO Platinum Member
nigelread's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 22,304
Images: 5
Hello and Welcome :wave:
I shall be at the World Record attempt too hope to see you there
nigelread is offline  
Status: - Update
Posts: n/a
hi and welcome...

Status: Misunderstood by many....
Temp Un-Registered
Join Date: Feb 2008
Location: South Wales
Posts: 28,471

Member car:

147 JTDm Ti

Good Morning......and Welcome to the A.O. Forum, I'm sure you will enjoy it here.......
n13roy is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

day , good

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome