New Member first post - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 6 Old 28-10-09 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jun 2009
Location: United Kingdom
County: Fife
Posts: 15

Member car:


New Member first post

Hi All,

Have browsed this site many times without actually popping on to say Hi, so Hi, I like the feel of the site as it's very friendly and informative too!

Anyhow, I previously owned a 146 a few years back and I have gotten back in to the Alfa scene recently after purchasing a 156. Must admit to not being fanatical about cars but I'm beginning to understand the dedication to all things Alfa. I'm really enjoying driving my 156 (more so than any other car I've owned) which is mainly the work commute, almost makes going to work bearable, the homeward journey even better.

Anyways, there is also a point to my first post which is a question, probably easily answered by some of you knowledgable types (I know where to put oil, air and water!)(anything else the car goes to the garage).

I had to have the windscreen replaced and no sooner had that been done than the airbag warning light now stays on. Don't know if it's related however seems too coincidental, (would the airbag be disconnected to replace the windscreen?). Also, any trouble shooting advice on what to check would be appreciated.
ssboymac is offline  
Sponsored Links
Status: come on.
AO Gold Member
alfapud's Avatar
Join Date: Apr 2009
Location: United Kingdom
County: Derbyshire
Posts: 6,707
Images: 24

Member car:

Alfasud, 33

hi and welcome
alfapud is offline  
Status: i don't use fuelly
AO Platinum Member
nigelread's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 22,304
Images: 5
Hello and Welcome :wave:
nigelread is offline  
Status: Misunderstood by many....
Temp Un-Registered
Join Date: Feb 2008
Location: South Wales
Posts: 28,471

Member car:

147 JTDm Ti

Good Afternoon....and Welcome to the A.O. Forum, I'm sure you will enjoy it here........
n13roy is offline  
Status: Finally got a Brera
AO Platinum Member
Stu GTV's Avatar
Join Date: Oct 2009
Location: France
County: Languedoc Roussillon
Posts: 12,724
Images: 40
Hello and welcome to AO..... :HAPPY: .....sorry, can't help on your problem but you may find an answer in the 156 Tech section....
Stu GTV is offline  
Status: CTID
AO Silver Member
Mitogirl's Avatar
Join Date: Mar 2009
Location: United Kingdom
County: Gloucestershire
Posts: 3,791
Images: 8
Hi & :welcome3: to AO, congrats on the 156 :thumbsup: Head over to the 156 tech lounge you might get some answers there.
Mitogirl is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

member , post

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome