Air Condition Problem - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 02-04-09 Thread Starter
Status: -
Join Date: Mar 2009
Location: Greece
County: Attica
Posts: 1
Air Condition Problem

My Car Is 146.t.s.1.4.1998 Chassis No 02205833 .
The Compresor Not Engaged As The Swith On ,dont Have 12 V
On Comressor And Dond Start The First Speed Cooling Fan .
I Cant Fint The Relays ,air Condition And Fert Speed Cooling Fan. The Fuses Is O.k
IOANNIS is offline  
Sponsored Links
Status: Spider's ready to go!
Global Mod Team
classicgal93's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: Canada
County: British Columbia
Posts: 59,055
Images: 2
Re: Air Condition Problem

Hi and welcome to AO. If you have a look in the tech section you will find more help with your questions. Cheers.
classicgal93 is offline  
Status: -
AO Platinum Member
SPPalfa's Avatar
Join Date: Nov 2007
Location: United Kingdom
County: Newport
Posts: 16,125
Images: 7
Re: Air Condition Problem

Hello and welcome to AO

Best Car Insurance | Auto Protection Today | FREE Trade-In Quote
SPPalfa is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

air , condition , problem

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome