156 fault - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 5 Old 28-03-09 Thread Starter
Status: -
Join Date: Mar 2009
Location: United Kingdom
County: Dorset
Posts: 1
156 fault

HELP !!! I have an Alfa 156 JTD 16 valve multi-jet. Problem is on hard acceleration it goes into "limp mode" with message displayed "Motor control system failure - go to dealer". Been to dealer twice who says fault is rectified (something to do with turbo ?) but fault keeps coming back. Any info would be much appreciated.
Debtcounsellor is offline  
Sponsored Links
Status: Married
Regional Representative
For East Midlands - AOEM
braddersR's Avatar
Join Date: Jul 2008
Location: United Kingdom
County: Leicestershire
Posts: 42,000
Images: 13
Re: 156 fault

Hello and welcome to AO....

post ya question in the technicl lounge for the 156 and you'll get a quicker response..... see link attached...

Alfa 147, 156 & GT - Alfa Romeo Forum
braddersR is offline  
Status: Spider's ready to go!
Global Mod Team
classicgal93's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: Canada
County: British Columbia
Posts: 59,043
Images: 2
Re: 156 fault

Hi welcome to AO. I hope you get her fixed up quickly.
classicgal93 is offline  
Status: - Update
Posts: n/a
Re: 156 fault

hello and welcome to alfa owner
Status: i don't use fuelly
AO Platinum Member
nigelread's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 22,304
Images: 5
Re: 156 fault

Hello and Welcome :wave:
nigelread is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

156 , fault

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome