john - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 4 Old 27-03-09 Thread Starter
Status: -
Join Date: Mar 2009
Location: United Kingdom
County: Hampshire
Posts: 1

Member car:

147 turismo


has anyone any experience of heater problem on 147. I have lost all but lukewarm heating. I have stripped the heater control knob panel but nothing was obviously wrong although it could be a fault on the circuit board. I cannot see how to dismantle the heater controls under the bonnet but it is as if a flap is not closing when I dial up heat.? any suggestions....
jondi2349 is offline  
Sponsored Links
Status: Spider's ready to go!
Global Mod Team
classicgal93's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: Canada
County: British Columbia
Posts: 59,052
Images: 2
Re: john

Hi Jondi welcome to AO. Alfa 147, 156 & GT - Alfa Romeo Forum
classicgal93 is offline  
Status: - Update
Posts: n/a
Re: john

hello and welcome to alfa owner
Status: i don't use fuelly
AO Platinum Member
nigelread's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 22,304
Images: 5
Re: john

Hello and Welcome :wave:
nigelread is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome