camshaft sensor - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 7 Old 19-01-09 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jan 2009
Location: Denmark
County: Arhus
Posts: 1

Member car:

Alfa 156 2.0

camshaft sensor

First time t address the forum.
Problem: Engine lamp on. Stalls at 3000 RPM. Errorcode: Camshaft sensor.
Has been replaced. Now lamp is on again. Periods with normal running. Periods with stalling engine. Even periods when lamp goes off and I have normal driving.
Any suggestions ?
Nybroe is offline  
Sponsored Links
Status: Spider's away for winter
Global Mod Team
classicgal93's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: Canada
County: British Columbia
Posts: 59,057
Images: 2
Re: camshaft sensor

Hi Nybroe welcome to AO. Have a look in our tech section for more help and info on your 156.
classicgal93 is offline  
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
BigFoot's Avatar
Join Date: Jul 2003
Location: Italy
County: Milano
Posts: 113,594
Images: 14
Re: camshaft sensor

Welcome to AO

Check this lounge please: Alfa 147, 156 & GT - Alfa Romeo Forum
BigFoot is offline  
Status: -
AO Platinum Member
SPPalfa's Avatar
Join Date: Nov 2007
Location: United Kingdom
County: Newport
Posts: 16,125
Images: 7
Re: camshaft sensor

Hello and welcome to AO

Best Car Insurance | Auto Protection Today | FREE Trade-In Quote
SPPalfa is offline  
Status: - Update
Posts: n/a
Re: camshaft sensor

Hello and welcome to AO :wave:

There are a couple of other sections of the forum which might interest you:

Alfa Romeo Meets & Events - Alfa Romeo Forum

Technical & Vehicle Assistance - Alfa Romeo Forum

Any problems? Email me at
Status: i don't use fuelly
AO Platinum Member
nigelread's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 22,304
Images: 5
Re: camshaft sensor

Hello and Welcome :wave:
nigelread is offline  
Status: -
AO Silver Member
Jack 147's Avatar
Join Date: Nov 2008
Location: United Kingdom
County: Durham
Posts: 2,772

Member car:

Alfa 147 1.6 TS

Re: camshaft sensor

Hello and welcome
Jack 147 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

camshaft , sensor

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome