My o/s light cluster is not working. - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 4 Old 20-08-08 Thread Starter
Status: -
Join Date: Aug 2008
Posts: 2

Member car:


My o/s light cluster is not working.

Sorry i have just realised this area is a question free area.

I drive a 2001 147 Lusso dark blue 90,000 absolutly love the car even tho i have had to replace the wiper linkage, im having problems with electrics and my passenger handle hinge snapped.

I live in Preston but i am a native Northern Ireland lad.

This is a great site and has provided me with great info.

Last edited by jalfa romeo; 20-08-08 at 20:16. Reason: Wrong topic
jalfa romeo is offline  
Sponsored Links
Status: Spider's ready to go!
Global Mod Team
classicgal93's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: Canada
County: British Columbia
Posts: 59,055
Images: 2
Re: My o/s light cluster is not working.

Hi and welcome to AO enjoy the site.
classicgal93 is offline  
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
BigFoot's Avatar
Join Date: Jul 2003
Location: Italy
County: Milano
Posts: 113,594
Images: 14
Re: My o/s light cluster is not working.

Welcome to AO

Post your questions here: Alfa 147, 156 & GT - Alfa Romeo Forum
BigFoot is offline  
Mark Alfa
Status: - Update
Posts: n/a
Re: My o/s light cluster is not working.

Hello and welcome to AO

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

cluster , light , o or s , working

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome