spider lacks power - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 20-08-08 Thread Starter
Status: -
Join Date: Aug 2008
Posts: 5
Well Happy spider lacks power

hi i wonder if anyone can help me i have a spider on a 1999 i have just changed the mas meter on it but it still runs flat it has got no pull from the engine and these cars have post to have 150 bhp does anyone have any ideas

thanks dan
dandans28 is offline  
Sponsored Links
Status: Spider's ready to go!
Global Mod Team
classicgal93's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: Canada
County: British Columbia
Posts: 59,036
Images: 2
Re: spider lacks power

Hi Dan welcome to AO. If you post your question in the tech forum you'll receive the help you need. Technical & Vehicle Assistance - Alfa Romeo Forum
classicgal93 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

lacks , power , spider

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome