Hello - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Introduce Yourself Again... No technical questions in here

Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 10 Old 04-06-08 Thread Starter
Status: -
156romeo's Avatar
Join Date: May 2008
Location: Leicester, UK
Posts: 2

Member car:

156 2.0 TS


Hello every one iam new to this forum. I am currently having problems with my 156 alfa 2.0. There is constant yellow lamp (which appears as an engine management) lamp. I know it can come up for a various number of reasons. But day before yesterday, my car just stopped and would not start. Its nuthing to do with the battery since the battery is fine and all the lights on the dash are working fine. Please advise.
156romeo is offline  
Sponsored Links
Status: Still Happily Married..........
AO Platinum Member
dpat's Avatar
Join Date: Sep 2004
Location: United Kingdom
County: Cheshire
Posts: 32,403
Images: 20
Re: Hello

welcome to AO

Try a search in the technical lounges
dpat is offline  
Status: Zoe FTW
AO Rosso Alfa Member
baby278278's Avatar
Join Date: Jul 2007
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 46,602
Images: 49
Re: Hello

Hello and Welcome to the forum
baby278278 is offline  
Status: -
AO Silver Member
156_TSpark_Boy's Avatar
Join Date: Apr 2008
Location: United Kingdom
County: Greater London
Posts: 1,263
Re: Hello

Welcome to AlfaOwner.com enjoy your stay

Post as much information about the problem in the tech section and Im sure someone will be able to help
156_TSpark_Boy is offline  
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
BigFoot's Avatar
Join Date: Jul 2003
Location: Italy
County: Milano
Posts: 113,594
Images: 14
Re: Hello

Hi there, welcome to AO

As the other said, please post here: Alfa 147, 156 & GT - Alfa Romeo Forum
BigFoot is offline  
Status: i don't use fuelly
AO Platinum Member
nigelread's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 22,304
Images: 5
Re: Hello

Hello and welcome
nigelread is offline  
Status: Spider's ready to go!
Global Mod Team
classicgal93's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: Canada
County: British Columbia
Posts: 59,055
Images: 2
Re: Hello

Hi I hope you get your Alfa sorted quickly.
classicgal93 is offline  
Status: enjoying ma julie
AO Silver Member
belfast bob's Avatar
Join Date: Dec 2007
Location: United Kingdom
County: Antrim
Posts: 2,890
Re: Hello

welcome to AO
belfast bob is offline  
Mark Alfa
Status: - Update
Posts: n/a
Re: Hello

Hello and welcome to AO
Status: -
AO Gold Member
rammy's Avatar
Join Date: Feb 2007
Location: burton on trent
Posts: 7,719
Re: Hello

Hello and welcome to AO.
rammy is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Newbie Area > Introduce Yourself

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome