Site/Server Unstable Again ?? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Announcements & Comments A lounge for staff announcements.
If we have ideas, requests or something to tell you, it will go in here.

 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 22 Old 23-08-07 Thread Starter
Status: -
AO Platinum Member
 
nomad's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
County: -
Posts: 43,564
Images: 8

Member car:

RRS TDV8 HSE

Hmmm Site/Server Unstable Again ??

I'm regularly getting crashed out of AO and then not able to get back in again both at work or home and on Firefox and IE6 & 7 . (Other sites are accessible and run with no apparent problems)

It's happened twice to me already today

Is this a issue with others or am I on my own in experiencing this

(I noted that CG said the site was slow last night !! ??)
nomad is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: No more guiletta... Auctioned off
Founder of AO
 
alfaowner's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 8,044
Images: 83

Member car:

Maserati GTS

Re: Site/Server Unstable Again ??

Checked the stats and doesn't show any down time it shows 100% up? Plus a full set of green status lights. Keep us informed
alfaowner is offline  
Status: -
Unregistered
 
chrisd_b's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Beds
Posts: 7,679
Images: 5
Re: Site/Server Unstable Again ??

I did have probs getting in yesterday morning - had about 7-10 attempts with no success then got back in after leaving it for about 30 mins..


Chris
chrisd_b is offline  
(Post Link) post #4 of 22 Old 23-08-07 Thread Starter
Status: -
AO Platinum Member
 
nomad's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
County: -
Posts: 43,564
Images: 8

Member car:

RRS TDV8 HSE

Re: Site/Server Unstable Again ??

Quote:
Originally Posted by alfaowner View Post
Checked the stats and doesn't show any down time it shows 100% up? Plus a full set of green status lights. Keep us informed
OK thanks Ian

Happened to me twice again since my initial post like
nomad is offline  
Status: ready to race
AO Silver Member
 
rafe005's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: United Kingdom
County: Devon
Posts: 5,244

Member car:

159 1.9jtdm

Re: Site/Server Unstable Again ??

I dont seem to have had problem, Alfaowner, just a question, are you checking the stats using your isp's own system or using Google Analytics?
rafe005 is offline  
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
 
BigFoot's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Italy
County: Milano
Posts: 113,594
Images: 14
Garage
Re: Site/Server Unstable Again ??

No problems here (for now...)
BigFoot is offline  
Status: dossing
AO Silver Member
 
alfaspence's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: United Kingdom
County: Suffolk
Posts: 2,749
Re: Site/Server Unstable Again ??

Alls good here too.....
alfaspence is offline  
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
 
BigFoot's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Italy
County: Milano
Posts: 113,594
Images: 14
Garage
Re: Site/Server Unstable Again ??

Quote:
Originally Posted by nomad View Post
OK thanks Ian

Happened to me twice again since my initial post like
You've got to stop surfing on them dodgy websites
BigFoot is offline  
Status: No more guiletta... Auctioned off
Founder of AO
 
alfaowner's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 8,044
Images: 83

Member car:

Maserati GTS

Re: Site/Server Unstable Again ??

Quote:
Originally Posted by rafe005 View Post
I dont seem to have had problem, Alfaowner, just a question, are you checking the stats using your isp's own system or using Google Analytics?
Hi,

We run our own dedicated server, I checked memory swap all is good and SQL and CPU usgae was normal, average of 0.6 over last 15 mins, however, alot of searches can push this up to 1.7 (x2 CPU's)

Every thing looks good, fingers crossed.
alfaowner is offline  
Status: ready to race
AO Silver Member
 
rafe005's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: United Kingdom
County: Devon
Posts: 5,244

Member car:

159 1.9jtdm

Re: Site/Server Unstable Again ??

Ideal, was only asking as I work for a website and software, design and build company and we have found that a few other companies that supply stats packages are showing incorrect stats so not only do we provide a stats package to our clients but we also suggest they use analytics as well so that they can make sure that ours is not out at all
rafe005 is offline  
Status: Spider's ready to go!
Global Mod Team
 
classicgal93's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Canada
County: British Columbia
Posts: 59,013
Images: 2
Garage
Re: Site/Server Unstable Again ??

The site is sooooooooooooo Slow for me again this morning Hubby turned off the modem and reset it and I am getting kicked out of AO when I make repairs.


Joyce
classicgal93 is offline  
(Post Link) post #12 of 22 Old 23-08-07 Thread Starter
Status: -
AO Platinum Member
 
nomad's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
County: -
Posts: 43,564
Images: 8

Member car:

RRS TDV8 HSE

Re: Site/Server Unstable Again ??

Quote:
Originally Posted by BigFoot View Post
You've got to stop surfing on them dodgy websites
S'funny because hughwobblyt*@ies.com is working fine !!

nomad is offline  
Status: Spider's ready to go!
Global Mod Team
 
classicgal93's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Canada
County: British Columbia
Posts: 59,013
Images: 2
Garage
Re: Site/Server Unstable Again ??

I'm leaving, can't take the slowwwwwwwwwwww pages I'm impatient, hate the wait time.

be back later
classicgal93 is offline  
happy man
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: Site/Server Unstable Again ??

Seems OK to me
 
Status: Meh.
AO Platinum Member
 
NineOneSix's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United Kingdom
County: Hertfordshire
Posts: 30,067
Images: 9
Garage

Member car:

GTV V6 3.0

Re: Site/Server Unstable Again ??

to tell the truth, havnt noticed anything wrong at all, just my router crashing a few times a day, once reset all is good again
NineOneSix is offline  
GJ
Status: Relaxed
AO Platinum Member
 
GJ's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: United Kingdom
County: Herefordshire
Posts: 17,658
Images: 13

Member car:

Spider S4

Re: Site/Server Unstable Again ??

No probs. here
GJ is offline  
happy man
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: Site/Server Unstable Again ??

I have

Just been asked twice to agree to the forum rules before I was allowed to post
 
Status: -
AO Silver Member
 
Simes's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Lancashire, UK
Posts: 1,609
Images: 10
Re: Site/Server Unstable Again ??

fast for me....
Simes is offline  
Status: -
AO Rosso Alfa Member
 
kurzon's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: London, UK
Posts: 45,472
Images: 1

Member car:

156 2.0 JTS

Re: Site/Server Unstable Again ??

Quote:
Originally Posted by happy man View Post
Just been asked twice to agree to the forum rules before I was allowed to post
Maybe that has something to do with the type of posts you keep making here





... clever this AO software


Anyway, earlier on in the week I thought the forum was slow. Checked my connectivity to other websites and all was well


Today it has been fine.
kurzon is offline  
Ant
Status: Always hopeful yet discontent.
Club Member
Membro Premio
 
Ant's Avatar
 
Club Member Number: 92
Join Date: Jun 2002
Location: Somewhere far beyond...
Posts: 38,299

Member car:

2014 Honda CR-V

Re: Site/Server Unstable Again ??

Ok for me, apart from my non-problem problem, that is.
Ant is offline  
happy man
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: Site/Server Unstable Again ??

Quote:
Originally Posted by kurzon View Post
Maybe that has something to do with the type of posts you keep making here





... clever this AO software


Anyway, earlier on in the week I thought the forum was slow. Checked my connectivity to other websites and all was well


Today it has been fine.

I Don't remember anything in the rules about farty posts
 
Status: Spider's ready to go!
Global Mod Team
 
classicgal93's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Canada
County: British Columbia
Posts: 59,013
Images: 2
Garage
Re: Site/Server Unstable Again ??

site is great, must be my lap-top. On hubby's computer and AO is fast
classicgal93 is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Announcements & Comments

Tags
site or server , unstable

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome