An odd problem - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Announcements & Comments A lounge for staff announcements.
If we have ideas, requests or something to tell you, it will go in here.

 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 11 Old 10-05-07 Thread Starter
Status: Molto felice
AO Rosso Alfa Member
 
Gibbo's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: United Kingdom
County: Bristol
Posts: 54,876
Images: 2
An odd problem

When I return to the forum menu, from any of the lounges, it's displayed as it was several hours ago and I have to hit refresh to come up to date. Then if I go into a lounge and return again, it's displaying the old version again.


I'm stuck in a time warp Groundhog day
Gibbo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
mikebrown
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: An odd problem

how strange..not heard of that one before...
 
(Post Link) post #3 of 11 Old 10-05-07 Thread Starter
Status: Molto felice
AO Rosso Alfa Member
 
Gibbo's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: United Kingdom
County: Bristol
Posts: 54,876
Images: 2
Re: An odd problem

I've rebooted and it seems to have fixed itself

Very strange
Gibbo is offline  
mikebrown
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: An odd problem

nice one
 
Status: -
AO Platinum Member
 
nomad's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
County: -
Posts: 43,564
Images: 8

Member car:

RRS TDV8 HSE

Re: An odd problem

Not had that Gibbster but it does seem to have started 'logging me in' every 2 hours !!
nomad is offline  
Status: No more guiletta... Auctioned off
Founder of AO
 
alfaowner's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 8,044
Images: 83

Member car:

Maserati GTS

Re: An odd problem

There is quite a bit of cache locking going on all over the internet, I think it is the ISp's
alfaowner is offline  
Status: dent free Lusso and lovin it:D
Club Member
Membro Premio
 
Fast Frank's Avatar
 
Club Member Number: 96
Join Date: Apr 2006
Location: United Kingdom
County: North Lanarkshire
Posts: 13,135

Member car:

GT Lusso 2.0 JTS

Re: An odd problem

Have to say, I have to click on the refresh aswell. Thought it was just me
Fast Frank is offline  
Status: -
AO Silver Member
 
Join Date: Nov 2002
Location: Canada
Posts: 5,758

Member car:

1973 Spider 2000

Re: An odd problem

Ditto. It doesn't seem to be refreshing properly on this end either. It's also not automatically marking lounges "read" that have been read. I'm having to mark things read manually.
--Toronto
Toronto Spider is offline  
Status: Spider's ready to go!
Global Mod Team
 
classicgal93's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Canada
County: British Columbia
Posts: 59,018
Images: 2
Garage
Re: An odd problem

all working fine for me
classicgal93 is offline  
Status: Generating blue smoke. Lots of it!
Club Member
Membro Premio
 
Probusterrace's Avatar
 
Club Member Number: 25
Join Date: Jul 2006
Location: United Kingdom
County: Shropshire
Posts: 2,701
Images: 14
Re: An odd problem

Had that problem yesterday but not noticed it yet today. Having said that, i've only just logged back on at home so who knows.....?
Probusterrace is offline  
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
 
BigFoot's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Italy
County: Milano
Posts: 113,594
Images: 14
Garage
Re: An odd problem

What's a cache locking?
BigFoot is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Announcements & Comments

Tags
odd , problem

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome