Trouble while editing posts - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Announcements & Comments A lounge for staff announcements.
If we have ideas, requests or something to tell you, it will go in here.

 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 7 Old 21-03-07 Thread Starter
Ant
Status: Always hopeful yet discontent.
Club Member
Membro Premio
 
Ant's Avatar
 
Club Member Number: 92
Join Date: Jun 2002
Location: Somewhere far beyond...
Posts: 38,299

Member car:

2014 Honda CR-V

Trouble while editing posts

Since yesterday I've been experiencing a bug when editing posts. I hit Edit and change whatever it is I need, hit either ALT-S or click on the Save button and the screen doesn't change, the Edit window stays open. But, the changes are saved.

What's happening...
Ant is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: -
Club Member
Membro Premio
 
Club Member Number: 1561
Join Date: Dec 2001
Location: Netherlands
County: -
Posts: 12,865
Images: 305

Member car:

busso powered

Re: Trouble while editing posts

We've noticed it ourselves as well. We'll fix it as soon as possible.
selespeed is offline  
Status: up to my eyeballs in work :-(
AO Gold Member
 
Green Cloverleaf's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: United Kingdom
County: Hampshire
Posts: 7,160
Images: 13
Re: Trouble while editing posts

Damn! I was getting the same thing. I just made my normal assumption that it was user error!!!





Quote:
Originally Posted by selespeed View Post
We've noticed it ourselves as well. We'll fix it as soon as possible.
Cheers!!!
Green Cloverleaf is offline  
(Post Link) post #4 of 7 Old 22-03-07 Thread Starter
Ant
Status: Always hopeful yet discontent.
Club Member
Membro Premio
 
Ant's Avatar
 
Club Member Number: 92
Join Date: Jun 2002
Location: Somewhere far beyond...
Posts: 38,299

Member car:

2014 Honda CR-V

Re: Trouble while editing posts

Cheers Hans!
Ant is offline  
wrinx
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: Trouble while editing posts

Me too, presumed it was my cookies playing up, but couldn't be bothered to clear them

wrinx

Last edited by alfaowner; 22-03-07 at 22:41.
 
Status: No more guiletta... Auctioned off
Founder of AO
 
alfaowner's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 8,044
Images: 83

Member car:

Maserati GTS

Re: Trouble while editing posts

Should be fixed now, thanks for reporting
alfaowner is offline  
(Post Link) post #7 of 7 Old 27-03-07 Thread Starter
Ant
Status: Always hopeful yet discontent.
Club Member
Membro Premio
 
Ant's Avatar
 
Club Member Number: 92
Join Date: Jun 2002
Location: Somewhere far beyond...
Posts: 38,299

Member car:

2014 Honda CR-V

Re: Trouble while editing posts

I will try it now...

And...

It's working now. Thanks!
Ant is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Announcements & Comments

Tags
editing , posts , trouble

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome