Internet explorer script error - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Announcements & Comments A lounge for staff announcements.
If we have ideas, requests or something to tell you, it will go in here.

 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 17 Old 30-01-07 Thread Starter
Status: -
AO Platinum Member
 
Gary Slegg's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: North Wales
Posts: 16,710
Internet explorer script error

As I navigate the site and click onto threads I keep on getting an "Internet Explorer Script Error" message appear, and I have to click on this 3 times or so before the page will load . Is anyone else getting this?
Gary Slegg is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
wrinx
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: Internet explorer script error

Nope, all loaded ok but there is a little "error on page" message in the bottom left corner...still works though.

wrinx
 
(Post Link) post #3 of 17 Old 30-01-07 Thread Starter
Status: -
AO Platinum Member
 
Gary Slegg's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: North Wales
Posts: 16,710
Re: Internet explorer script error

This is the error message I keep getting
Gary Slegg is offline  
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
 
BigFoot's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Italy
County: Milano
Posts: 113,594
Images: 14
Garage
Re: Internet explorer script error

Not me mate.
BigFoot is offline  
Status: -
AO Platinum Member
 
nomad's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
County: -
Posts: 43,564
Images: 8

Member car:

RRS TDV8 HSE

Re: Internet explorer script error

Quote:
Originally Posted by wrinx
Nope, all loaded ok but there is a little "error on page" message in the bottom left corner...still works though.
What Wrinx said !!
nomad is offline  
(Post Link) post #6 of 17 Old 30-01-07 Thread Starter
Status: -
AO Platinum Member
 
Gary Slegg's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: North Wales
Posts: 16,710
Re: Internet explorer script error

Must be me then
Gary Slegg is offline  
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
 
BigFoot's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Italy
County: Milano
Posts: 113,594
Images: 14
Garage
Re: Internet explorer script error

Quote:
Originally Posted by Gary Slegg
Must be me then

Follow your brother and get a Mac
BigFoot is offline  
Status: -
AO Silver Member
 
jamieboy's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: United Kingdom
County: Edinburgh
Posts: 2,485
Re: Internet explorer script error

Quote:
Originally Posted by Gary Slegg
As I navigate the site and click onto threads I keep on getting an "Internet Explorer Script Error" message appear, and I have to click on this 3 times or so before the page will load . Is anyone else getting this?
Gary, you're getting the same error as Wrinx, Nomad and me, it's just being displayed differently.

In IE, if you click Tools - Internet Options, go to the Advanced tab and there should be a setting called "Display a notification about every script error". If you un-check that, then the dialog boxes won't appear, but you'll get the "Done, but with errors on page" message in the status bar.

Obviously it doesn't fix the problem, but it makes it less intrusive.

The settings above are from IE7, but from memory they're pretty much the same in IE6.
jamieboy is offline  
Status: -
AO Platinum Member
 
nomad's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
County: -
Posts: 43,564
Images: 8

Member car:

RRS TDV8 HSE

Re: Internet explorer script error

Quote:
Originally Posted by jamieboy
The settings above are from IE7, but from memory they're pretty much the same in IE6.
Yup, correct !! (Just checked it on IE6 here !! )
nomad is offline  
Status: kill wombat! kill!
AO Silver Member
 
PeterWolf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,485

Member car:

Alfa 33 1.7 QV

Re: Internet explorer script error

Quote:
Originally Posted by nomad
Yup, correct !! (Just checked it on IE6 here !! )
Good. Now go to control panel\AddRemove programs and delete that junk
PeterWolf is offline  
Status: -
AO Platinum Member
 
nomad's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
County: -
Posts: 43,564
Images: 8

Member car:

RRS TDV8 HSE

Re: Internet explorer script error

Quote:
Originally Posted by PeterWolf
Good. Now go to control panel\AddRemove programs and delete that junk
Errrrrrm.. works PC dude so I'll pass !!

nomad is offline  
(Post Link) post #12 of 17 Old 30-01-07 Thread Starter
Status: -
AO Platinum Member
 
Gary Slegg's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: North Wales
Posts: 16,710
Re: Internet explorer script error

Thanks Jamie

Quote:
Originally Posted by BigFoot
Follow your brother and get a Mac
Now, now, lets not be silly
Gary Slegg is offline  
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
 
BigFoot's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Italy
County: Milano
Posts: 113,594
Images: 14
Garage
Re: Internet explorer script error

Quote:
Originally Posted by Gary Slegg
Now, now, lets not be silly
Your loss
BigFoot is offline  
Status: -
AO Platinum Member
 
Kevin Slegg's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: United Kingdom
County: Surrey
Posts: 15,291
Re: Internet explorer script error

Quote:
Originally Posted by Gary Slegg
Thanks Jamie



Now, now, lets not be silly
Well I'm not getting a problem - so who's silly
Kevin Slegg is offline  
Status: -
Club Member
Membro Premio
 
Club Member Number: 1561
Join Date: Dec 2001
Location: Netherlands
County: -
Posts: 12,865
Images: 305

Member car:

busso powered

Re: Internet explorer script error

Quote:
Originally Posted by Kevin Slegg
Well I'm not getting a problem
Me neither. But that's because I use Firefox in stead of IE.
selespeed is offline  
Status: -
AO Silver Member
 
marko's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: United Kingdom
County: Tyne and Wear
Posts: 2,736
Images: 4
Re: Internet explorer script error

mine displays 'done, but with errors on page'

all loads fine tho!

havent got my webpage software installed at present so cant check why the fault is occuring... maybe later
marko is offline  
Status: -
AO Silver Member
 
jamieboy's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: United Kingdom
County: Edinburgh
Posts: 2,485
Re: Internet explorer script error

Quote:
Originally Posted by selespeed
Me neither. But that's because I use Firefox in stead of IE.
Hmm - when I use Firefox I still get the error, it just doesn't tell me. But if I go to Tools - Error Console, the error is recorded there as large as life.

That's Firefox 2.0.0.1, if it makes any difference.
jamieboy is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Announcements & Comments

Tags
error , explorer , internet , script

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome