Some new bug - FIXED - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Announcements & Comments A lounge for staff announcements.
If we have ideas, requests or something to tell you, it will go in here.

 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 6 Old 21-05-06 Thread Starter
Status: -
AO Silver Member
 
Alfaguy's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Ireland
Posts: 2,350
Some new bug - FIXED

Just noticed that there is some overwriting over the tool bar as follows.

The encoded file [edited] is corrupt.

Last edited by wrinx; 21-05-06 at 22:39.
Alfaguy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: -
AO Rosso Alfa Member
 
kurzon's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: London, UK
Posts: 45,472
Images: 1

Member car:

156 2.0 JTS

Re: Some new bug.

I think you might want to edit some of the path of the error as I think Ian asked not to publish this before

I would like to confirm the error and I think it might be Pager related as it doesn't seem to be functioning
kurzon is offline  
wrinx
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: Some new bug.

I've reported this already (quoting the bug) so will delete the potentially sensitive info for the future

Thanks.

wrinx
 
Ant
Status: Always hopeful yet discontent.
Club Member
Membro Premio
 
Ant's Avatar
 
Club Member Number: 92
Join Date: Jun 2002
Location: Somewhere far beyond...
Posts: 38,299

Member car:

2014 Honda CR-V

Re: Some new bug.

I thought it was only with my computer...
Ant is offline  
Status: The mad poll maker
AO Platinum Member
 
Pasi's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Finland
County: -
Posts: 12,381
Images: 8
Re: Some new bug.

Just Noticed it too ...

The encoded file /xxx/xxxx/xxxxxxxx/xxxxxx_xxxx/xxxx/xxxxx.php is corrupt.
Pasi is offline  
Status: No more guiletta... Auctioned off
Founder of AO
 
alfaowner's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 8,044
Images: 83

Member car:

Maserati GTS

New Bugs

Keep getting this pop up whilst viewing the site:

"The encoded file /usr/home/alfaow/public_html/club/vbseo.php is corrupt."

Using Netscape 7.2

N.

Yeah,me as well,happened last night,thought it might be ok again this morning but its still there.

my fault, all is now fixed.

Thank you for reporting..

Ian

Yeah me too, i'm using Safari. COuldn't access the site the other night either, it said something needed installing by the administrator. Just a white screen with basic text at the top.

Quote:
Originally Posted by Johnnywb
Yeah me too, i'm using Safari. COuldn't access the site the other night either, it said something needed installing by the administrator. Just a white screen with basic text at the top.
Yep, its been fixed, are you still seeing it? If so Hold down your contrl and F5 key, this will remove it. Lets hope we have seen the last of this little Gremlin!

Regards,

Ian

[CENTER]

Last edited by alfaowner; 22-05-06 at 09:59. Reason: two seperate threads
alfaowner is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Announcements & Comments

Tags
bug , fixed

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome