Error at root of web. "Moved Permanently" - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Announcements & Comments A lounge for staff announcements.
If we have ideas, requests or something to tell you, it will go in here.

 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 8 Old 14-07-04 Thread Starter
Status: -
AO Silver Member
 
McGuinn's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Dublin, Ireland.
Posts: 3,194

Member car:

145 1.8 TS

Error at root of web. "Moved Permanently"

I frequently get the following error:
Moved Permanently
The document has moved here.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.31 Server at www.alfaowner.com Port 80


It occurs when I request the root of the forum http://www.alfaowner.com/Forum/. It goes away after I refresh the page.

Anybody else.
McGuinn is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: The mad poll maker
AO Platinum Member
 
Pasi's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Finland
County: -
Posts: 12,381
Images: 8
Re: Error at root of web. "Moved Permanently"

Haven't happened to me... Try clearing you browsers cache... or upgrade to Linux
Pasi is offline  
MT
Status: -
AO Silver Member
 
MT's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: United Kingdom
County: Hampshire
Posts: 3,288
Re: Error at root of web. "Moved Permanently"

Does sound like a cache thing. Looks like it's accessing the error page straight out the cache when you request that url. Clear the cache and let us know if it solves the problem.
MT is offline  
Status: The mad poll maker
AO Platinum Member
 
Pasi's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Finland
County: -
Posts: 12,381
Images: 8
Re: Error at root of web. "Moved Permanently"

Quote:
Originally Posted by MT
Does sound like a cache thing. Looks like it's accessing the error page straight out the cache when you request that url. Clear the cache and let us know if it solves the problem.
...If not... upgrade to Linux
Pasi is offline  
(Post Link) post #5 of 8 Old 29-07-04 Thread Starter
Status: -
AO Silver Member
 
McGuinn's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Dublin, Ireland.
Posts: 3,194

Member car:

145 1.8 TS

Re: Error at root of web. "Moved Permanently"

This error is caused if you call the cgi script instead of the directory...
Use the link http://www.alfaowner.com/Forum/ instead.
McGuinn is offline  
(Post Link) post #6 of 8 Old 23-08-04 Thread Starter
Status: -
AO Silver Member
 
McGuinn's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Dublin, Ireland.
Posts: 3,194

Member car:

145 1.8 TS

Re: Error at root of web. "Moved Permanently"

I'm getting this again:

Quote:
Moved Permanently
The document has moved here.


--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.31 Server at www.alfaowner.com Port 80
The URL I'm using is http://www.alfaowner.com/Forum/.
Anybody else?
McGuinn is offline  
Status: ready4vacations
AO Platinum Member
 
THROTTLEMAN's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Portugal
County: Porto
Posts: 31,304

Member car:

Alfa 159 QV

Re: Error at root of web. "Moved Permanently"

Quote:
Originally Posted by Pasi
...If not... upgrade to Linux
Or downgrade to Windows 3.1 It's the same thing.
THROTTLEMAN is offline  
Status: ready4vacations
AO Platinum Member
 
THROTTLEMAN's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Portugal
County: Porto
Posts: 31,304

Member car:

Alfa 159 QV

Re: Error at root of web. "Moved Permanently"

It works fine here, McGuinn.
THROTTLEMAN is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Announcements & Comments

Tags
error , moved permanently , root , web

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome