Wrongly themed button in reply to PM - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Announcements & Comments A lounge for staff announcements.
If we have ideas, requests or something to tell you, it will go in here.

 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 6 Old 20-02-04 Thread Starter
Status: -
AO Member
 
PhadeRunner's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Cambridge, England
Posts: 286
Wave Wrongly themed button in reply to PM

Don't know if this has been mentioned before and it's only a very small thing. On the dark theme, when you reply to a PM the forward button appears to be from the wrong theme, it's blue and looks quite wrong. I took a screenie of it. Hope this helps.

Cheers,

Robin
PhadeRunner is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: -
AO Platinum Member
 
David C's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: London, England
Posts: 28,932
Re: Wrongly themed button in reply to PM

On the same subject.
With the "Classic" skin that same "forward" button is used but also the reply button is labelled "Quote" which confused me for a while.
It would be clearer if the reply button actually said "Reply"...
David C is online now  
Status: -
Club Member
Membro Premio
 
Club Member Number: 1561
Join Date: Dec 2001
Location: Netherlands
County: -
Posts: 12,865
Images: 305

Member car:

busso powered

Re: Wrongly themed button in reply to PM

Quote:
Originally Posted by David C
On the same subject.
With the "Classic" skin that same "forward" button is used but also the reply button is labelled "Quote" which confused me for a while.
It would be clearer if the reply button actually said "Reply"...
About AO Classic skin: I have added a Forward button and replaced the Quote button with a Reply button.
selespeed is offline  
Status: No more guiletta... Auctioned off
Founder of AO
 
alfaowner's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 8,044
Images: 83

Member car:

Maserati GTS

Re: Wrongly themed button in reply to PM

Well, we are allowed small mistakes I think

Cheers for reporting it and thanks hans for the quick action
alfaowner is offline  
Status: -
Club Member
Membro Premio
 
Club Member Number: 1561
Join Date: Dec 2001
Location: Netherlands
County: -
Posts: 12,865
Images: 305

Member car:

busso powered

Re: Wrongly themed button in reply to PM

Quote:
Originally Posted by PhadeRunner
Don't know if this has been mentioned before and it's only a very small thing. On the dark theme, when you reply to a PM the forward button appears to be from the wrong theme, it's blue and looks quite wrong. I took a screenie of it. Hope this helps.

Cheers,

Robin
Should be fixed now
selespeed is offline  
(Post Link) post #6 of 6 Old 22-02-04 Thread Starter
Status: -
AO Member
 
PhadeRunner's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Cambridge, England
Posts: 286
Thumbs Up Re: Wrongly themed button in reply to PM

Quote:
Originally Posted by selespeed
Should be fixed now
Looks good to me! Keep up the good work

Cheers,

Robin
PhadeRunner is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Announcements & Comments

Tags
button , reply , themed , wrongly

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome