Foreign Characters not displaying in user location - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Announcements & Comments A lounge for staff announcements.
If we have ideas, requests or something to tell you, it will go in here.

 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 02-03-09 Thread Starter
PD.
Status: -
Unregistered
 
Join Date: Jan 2009
Location: Czech Republic
County: -
Posts: 1,840
Images: 18
Foreign Characters not displaying in user location

I'm noticing more and more of users in 'foreign' countries that their towns are not displaying correctly - now I'm not 100% sure on this, but I think you need to set the charset to utf-8 and change all extended characters to numeric character references

Examples

Myself:

I removed the town in my location so no problem

PD.
AO Silver Member

Join Date: Jan 2009
Location: -, Czech Republic
Posts: 1,402


Zels
Newbie

Join Date: Jan 2009
Location: Södermanland, Sweden


tony_w
AO Member



Join Date: Sep 2008
Location: Hlavní město Praha, Czech Republic
Posts: 273
PD. is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
(Post Link) post #2 of 3 Old 02-03-09 Thread Starter
PD.
Status: -
Unregistered
 
Join Date: Jan 2009
Location: Czech Republic
County: -
Posts: 1,840
Images: 18
Re: Foreign Characters not displaying in user location

Oh, something strange there - město Praha displays correctly, perhaps not what I thought it was
PD. is offline  
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
 
BigFoot's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Italy
County: Milano
Posts: 113,594
Images: 14
Garage
Re: Foreign Characters not displaying in user location

Perhaps it depends on which browser you use?
BigFoot is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Announcements & Comments

Tags
characters , displaying , foreign , location , user

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome