Alfaowner access issues - RESOLVED - Page 4 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Announcements & Comments A lounge for staff announcements.
If we have ideas, requests or something to tell you, it will go in here.

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
alfafamily
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: Alfaowner access issues - RESOLVED

OpenDNS seems to have fixed it for me too. Mobile phone bill could be interesting this month after using it as a USB modem to connect.
 
Sponsored Links
Advertisement
 
happy man
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: Alfaowner access issues - RESOLVED

Quote:
Originally Posted by kurzon View Post
:crazy:


If you put that in English I might choose to respond!
:think: So your response wasn't a response
 
Status: -
AO Rosso Alfa Member
 
kurzon's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: London, UK
Posts: 45,472
Images: 1

Member car:

156 2.0 JTS

Re: Alfaowner access issues - RESOLVED

Quote:
Originally Posted by happy man View Post
:think: So your response wasn't a response
Haven't you got some REPs to MOD or summat!


Quote:
Originally Posted by alfafamily View Post
OpenDNS seems to have fixed it for me too. Mobile phone bill could be interesting this month after using it as a USB modem to connect.
So I'm guessing the "usual" DNSs we use are going to take more than 48hrs to resolve the AO link then.
kurzon is offline  
happy man
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: Alfaowner access issues - RESOLVED

Nope I need to bait you for a bit I've missed it
 
Status: -
AO Rosso Alfa Member
 
kurzon's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: London, UK
Posts: 45,472
Images: 1

Member car:

156 2.0 JTS

Re: Alfaowner access issues - RESOLVED

When we have staff like you, who needs trolls!

kurzon is offline  
happy man
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: Alfaowner access issues - RESOLVED


And with Trolls like you is why we need Staff
 
Status: -
AO Rosso Alfa Member
 
kurzon's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: London, UK
Posts: 45,472
Images: 1

Member car:

156 2.0 JTS

Re: Alfaowner access issues - RESOLVED



As Frankenstein once said, supposedly, we have created a monster!

Now make like a good RepMod and delete the last few posts!

:elaugh:
kurzon is offline  
Status: -
AO Silver Member
 
keithglos's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: United Kingdom
County: Gloucestershire
Posts: 1,786
Re: Alfaowner access issues - RESOLVED

Still got a problem. My ISP is AOL, both browsers still only picking up what appears to be cached pages. Loaded firefox and it is firing on all four legs. I know about AOL, should have thrown it away 10 years ago.
keithglos is offline  
Status: -
AO Rosso Alfa Member
 
kurzon's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: London, UK
Posts: 45,472
Images: 1

Member car:

156 2.0 JTS

Re: Alfaowner access issues - RESOLVED

AOL!

It's not nice the DNSs are out of sync but AOL on top of that!
kurzon is offline  
happy man
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: Alfaowner access issues - RESOLVED

Keith try resetting your browser to opendns.com
 
Status: -
AO Platinum Member
 
Kevin Slegg's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: United Kingdom
County: Surrey
Posts: 15,291
Re: Alfaowner access issues - RESOLVED

When I clicked on history this evening I still couldn't get on - however, when I googled AO and clicked on that (linked to the home page) it worked OK
Kevin Slegg is offline  
Status: -
AO Rosso Alfa Member
 
kurzon's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: London, UK
Posts: 45,472
Images: 1

Member car:

156 2.0 JTS

Re: Alfaowner access issues - RESOLVED

Quote:
Originally Posted by Kevin Slegg View Post
- however, when I googled AO and clicked on that (linked to the home page) it worked OK
Well that's it ladies and gentleman, Kevin's useful post of 2008! Tune into 2009 for his next one


:elaugh: Only jealous as I didn't think of that Kevin! Sounds workable too!
kurzon is offline  
Status: One foot in, one foot out!
AO Platinum Member
 
zulu ferret's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: wgc
County: herts
Posts: 42,248
Images: 2
Re: Alfaowner access issues - RESOLVED

I've been thrashing around here, there , and everywhere, and at the mo' it's holding up, 'til the 404 spook arrives again, and it all stops abruptly.:
zulu ferret is offline  
Status: -
AO Rosso Alfa Member
 
kurzon's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: London, UK
Posts: 45,472
Images: 1

Member car:

156 2.0 JTS

Re: Alfaowner access issues - RESOLVED

Hey Mr ZF, have you seen Kevin's post above? Worth a go... me thinks and pretty striaght forward. Might be worth clearing browser history/cache' if you can first.
kurzon is offline  
Status: -
AO Silver Member
 
keithglos's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: United Kingdom
County: Gloucestershire
Posts: 1,786
Re: Alfaowner access issues - RESOLVED

Quote:
Originally Posted by happy man View Post
Keith try resetting your browser to opendns.com
Thanks, I did early today. I think that got firefox working.

Should someone suggest having an emergency notice board somewhere for occasions like this?
Bearing in mind the transient nature of the medium.
keithglos is offline  
Status: -
AO Platinum Member
 
Kevin Slegg's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: United Kingdom
County: Surrey
Posts: 15,291
Re: Alfaowner access issues - RESOLVED

Quote:
Originally Posted by kurzon View Post
Well that's it ladies and gentleman, Kevin's useful post of 2008! Tune into 2009 for his next one
Nah....it won't be that quick
Kevin Slegg is offline  
GJ
Status: Relaxed
AO Platinum Member
 
GJ's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: United Kingdom
County: Herefordshire
Posts: 17,658
Images: 13

Member car:

Spider S4

Re: Alfaowner access issues - RESOLVED

....and just to add to the confusion ....

I have managed to access the site once via AOL but then it stopped working

... then once with Firefox.....

then Firefox wouldn't work so I tried AOL and that worked....


and then it didn't and neither did Firefox....


Now it's working on both....

and I'm still not messing with DNS to 'solve' a problem that clearly doesn't exist 'at my end' as they say
GJ is offline  
Status: -
AO Rosso Alfa Member
 
kurzon's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: London, UK
Posts: 45,472
Images: 1

Member car:

156 2.0 JTS

Re: Alfaowner access issues - RESOLVED

Dude... if you type "HowToLookAfterPansies.com" in your browser

A DNS converts that into a numeric thing like 2002.12.533.588 ... which points your computer to the actual website, I think



What else is occurring is beyond me... but your ISP (AOL etc) would point you to a DNS I think, unless you choose one for yourself.

BUT BeeGee, truth be told, I know very little about this stuff so don't take my word for it
kurzon is offline  
Status: Bavarian
Admin Team
 
bobda's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
County: -
Posts: 15,247
Images: 13

Member car:

Not a GT

Re: Alfaowner access issues - RESOLVED

Quote:
Originally Posted by alfaGJ View Post
....and just to add to the confusion ....

I have managed to access the site once via AOL but then it stopped working

... then once with Firefox.....

then Firefox wouldn't work so I tried AOL and that worked....


and then it didn't and neither did Firefox....


Now it's working on both....

and I'm still not messing with DNS to 'solve' a problem that clearly doesn't exist 'at my end' as they say
The thing is, GJ - it is technically 'your end'. Well, your ISP's end anyway. AO's ISP (it's host) is fully functional again, but some ISPs are slower at updating their DNS records than others.

Open DNS is a temporary solution, as soon as a few days have passed, you can clear it from your browser and go back to your ISP's DNS again.
bobda is offline  
kevjtd
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: Alfaowner access issues - RESOLVED

i thought it was my old computer giving me grief again, so it got a thrashing which it didn't survive
this new one works well
pleased i didn't buy it for no good reason
 
Status: Molto felice
AO Rosso Alfa Member
 
Gibbo's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: United Kingdom
County: Bristol
Posts: 54,876
Images: 2
Re: Alfaowner access issues

Quote:
Originally Posted by Snokio View Post
I did see the threads about you and Lynn getting married, just didn't pick up the fact you was moving to Bristol, anyways...all the best :flirt:
Thanks fella
Gibbo is offline  
Rayq81
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: Alfaowner access issues - RESOLVED

Quote:
Originally Posted by kevjtd View Post
i thought it was my old computer giving me grief again, so it got a thrashing which it didn't survive
this new one works well
pleased i didn't buy it for no good reason
 
Status: -
AO Platinum Member
 
SPPalfa's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: United Kingdom
County: Newport
Posts: 16,125
Images: 7
Re: Alfaowner access issues - RESOLVED

Can still only log on through google

__________________
Best Car Insurance | Auto Protection Today | FREE Trade-In Quote
SPPalfa is offline  
GJ
Status: Relaxed
AO Platinum Member
 
GJ's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: United Kingdom
County: Herefordshire
Posts: 17,658
Images: 13

Member car:

Spider S4

Re: Alfaowner access issues - RESOLVED

Quote:
Originally Posted by bobda View Post

Open DNS is a temporary solution, as soon as a few days have passed, you can clear it from your browser and go back to your ISP's DNS again.
Thanks Bobda... that makes sense
GJ is offline  
Status: Breraless :(
AO Platinum Member
 
Squadrone Rosso's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: United Kingdom
County: Neath Port Talbot
Posts: 29,888
Images: 45
Re: Alfaowner access issues - RESOLVED

Works on my phone today to via Opera mini. Still the crappy text version though
Squadrone Rosso is offline  
Closed Thread

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Announcements & Comments

Tags
access , alfaowner , issues , resolved

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome