Image lounge problem - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Announcements & Comments A lounge for staff announcements.
If we have ideas, requests or something to tell you, it will go in here.

 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 8 Old 08-06-08 Thread Starter
Status: Breraless :(
AO Platinum Member
 
Squadrone Rosso's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: United Kingdom
County: Neath Port Talbot
Posts: 29,887
Images: 45
Crazed Image lounge problem

I've had this problem before & seen it a few times on other members' threads

Why is it that the first image link doesn't work

In this thread & this one, you'll see what I mean

I use photobuck BTW and this does not happen on other sites

Any ideas out there??

Cheers,
Squadrone Rosso is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
 
BigFoot's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Italy
County: Milano
Posts: 113,594
Images: 14
Garage
Re: Image lounge problem

Maybe too many links for a single post?
BigFoot is offline  
(Post Link) post #3 of 8 Old 08-06-08 Thread Starter
Status: Breraless :(
AO Platinum Member
 
Squadrone Rosso's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: United Kingdom
County: Neath Port Talbot
Posts: 29,887
Images: 45
Re: Image lounge problem

Nope. The max is 15 & it tells you if you exceed it
Squadrone Rosso is offline  
Status: Making Ron Jeremy look small !
AO Platinum Member
 
howell811's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Virgin Islands (British)
County: -
Posts: 26,529

Member car:

75

Re: Image lounge problem

Worked fine for me. Is this just your way of getting more members to view your photos ???
howell811 is offline  
Status: -
Admin Team
 
Alfa Vincent's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: United Kingdom
County: Hertfordshire
Posts: 30,411
Images: 27
Re: Image lounge problem

I have never seen that problem before - but it was there first attachment is just a link and the others display fine!
Alfa Vincent is offline  
Status: Tentatively treading
AO Platinum Member
 
Hamster's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United Kingdom
County: Gloucestershire
Posts: 15,686
Images: 34
Re: Image lounge problem

I've had this problem before, god knows what causes it or how to resolve it...
Hamster is offline  
(Post Link) post #7 of 8 Old 09-06-08 Thread Starter
Status: Breraless :(
AO Platinum Member
 
Squadrone Rosso's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: United Kingdom
County: Neath Port Talbot
Posts: 29,887
Images: 45
Re: Image lounge problem

I've been advised that it's a known vBulletin problem.

Who knows why
Squadrone Rosso is offline  
(Post Link) post #8 of 8 Old 29-06-08 Thread Starter
Status: Breraless :(
AO Platinum Member
 
Squadrone Rosso's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: United Kingdom
County: Neath Port Talbot
Posts: 29,887
Images: 45
Re: Image lounge problem

There's problems with this again in the CAD thread in Images
Squadrone Rosso is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Announcements & Comments

Tags
image , lounge , problem

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome