Struggling to upload photos to gallery.. - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Announcements & Comments A lounge for staff announcements.
If we have ideas, requests or something to tell you, it will go in here.

 
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 4 Old 07-05-08 Thread Starter
Status: -
AO Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Fairburn North Yorks
Posts: 179
Images: 5
Struggling to upload photos to gallery..

I am trying to upload photos of my new 156 to the gallery. One of the photos is "bigger" than it should be and I am prompted it will not load.
The rest I am told have been uploaded but then nothing happens.
I have searced the gallery and they are nowhere to be found.
Also how do I post photos on the 156 page and downsize the snap that is too big to load? This pic loaded ok for my signature photo.
Very puzzled as I don't do computers or cameras!
mickeybee is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: bought a 75 3.0
AO Silver Member
155 Lounge Winner 09
 
shiny_car's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Australia
County: Victoria
Posts: 7,669
Images: 39

Member car:

GT . 155 . 75

Re: Struggling to upload photos to gallery..

any new photos uploaded to the gallery are first 'hidden'. they need to be 'approved' by admin, which typically takes less than 24 hours. thereafter, they will appear.

yes, there are size limitations for posts. you can use photoshop or any number of image software. there are even online photo resizers (google).

shiny_car is offline  
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
 
BigFoot's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Italy
County: Milano
Posts: 113,594
Images: 14
Garage
Re: Struggling to upload photos to gallery..

Moved to Announcements & Comments Lounge
BigFoot is offline  
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
 
BigFoot's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Italy
County: Milano
Posts: 113,594
Images: 14
Garage
Re: Struggling to upload photos to gallery..

Moreover, as a AO Club member, you can use the support function here: http://www.alfaowner.com/Forum/aosupport.php?type=open
BigFoot is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Announcements & Comments

Tags
gallery , photos , struggling , upload

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome