BUGS Found with site - Page 2 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Announcements & Comments A lounge for staff announcements.
If we have ideas, requests or something to tell you, it will go in here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
happy man
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: BUGS Found with site

Pager sent :bang:
 
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: Daddy bear
Global Mod Team
 
bazza's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Congleton - The centre of
Posts: 42,035
Images: 3

Member car:

Alfa 156 GTA SW

Re: BUGS Found with site

Quote:
Originally Posted by Bri View Post
Every time I get a pager message my browser crashes. I'm usin Firefox v2.0.0.14.
That one has come up in the past - I remember because I was tempted to send the person a pager
Might be worth doing a forum search and seeing if you can find out what they did.
bazza is offline  
Bri
Status: In a Saab :o
AO Silver Member
 
Bri's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: United Kingdom
County: Tyne & Wear
Posts: 1,409
Images: 31

Member car:

Saab zzzzzz....

Re: BUGS Found with site

Quote:
Originally Posted by happy man View Post
Pager sent :bang:


According to this thread http://www.alfaowner.com/Forum/annou...-explorer.html turning off the sound notification should sort it.

Anyone wanna send me one to see if it works?
Bri is offline  
happy man
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: BUGS Found with site

Have you Crashed yet
 
Bri
Status: In a Saab :o
AO Silver Member
 
Bri's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: United Kingdom
County: Tyne & Wear
Posts: 1,409
Images: 31

Member car:

Saab zzzzzz....

Re: BUGS Found with site

Nope, worked like a dream

Moral of the story, turn the sound off if it borks your browser!
Bri is offline  
happy man
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Re: BUGS Found with site

Don't Bork mine
 
Status: -
Club Member
Membro Premio
 
Club Member Number: 1561
Join Date: Dec 2001
Location: Netherlands
County: -
Posts: 12,865
Images: 305

Member car:

busso powered

Re: BUGS Found with site

Quote:
Originally Posted by Bri View Post
Nope, worked like a dream

Moral of the story, turn the sound off if it borks your browser!
I had the same ages ago and had the idea it only happened to me. Turning off the sounds notification did the trick as well for me.
selespeed is offline  
Status: Busy busy busy!
Club Member
Membro Premio
 
Pud237's Avatar
 
Club Member Number: 71
Join Date: Apr 2006
Location: United Kingdom
County: Cumbria
Posts: 41,487
Re: BUGS Found with site

Quote:
Originally Posted by Bri View Post
Every time I get a pager message my browser crashes. I'm using Firefox v2.0.0.14.
That happened to me. Mr. Orange kept sending me pagers after he read it
Pud237 is offline  
Status: Bavarian
Admin Team
 
bobda's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
County: -
Posts: 15,247
Images: 13

Member car:

Not a GT

Re: BUGS Found with site

Quote:
Originally Posted by Bri View Post
Every time I get a pager message my browser crashes. I'm using Firefox v2.0.0.14.
In your options, try turning OFF the pager notification sound. This seems to cause problems for some people.
bobda is offline  
Status: Bavarian
Admin Team
 
bobda's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
County: -
Posts: 15,247
Images: 13

Member car:

Not a GT

Re: BUGS Found with site

Oops, maybe I should read ahead before posting.
bobda is offline  
Status: -
Admin Team
 
Alfa Vincent's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: United Kingdom
County: Hertfordshire
Posts: 30,411
Images: 27
Re: BUGS Found with site

just to follow up on my last post members only submenu has now vanished too! Are you making any changes to the forum index page? Cheers.
Alfa Vincent is offline  
Status: -
Admin Team
 
Alfa Vincent's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: United Kingdom
County: Hertfordshire
Posts: 30,411
Images: 27
Re: BUGS Found with site

OK boss man. Ignore everything I have said - it has all just come back to normal form me! Think it might have been my end so sorry about that and keep up the good work!
Alfa Vincent is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Alfaowner Experience > Announcements & Comments

Tags
bugs , found , site

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome