Electric hood troubles - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 30-06-16 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jun 2016
County: -
Posts: 2
Electric hood troubles

Hi all,

My Spider's hood is acting up. When opening the hood, it performs steps 3 and 5 simultaneously and generates an error. After solving this with the controls behind the seat, all is well although sometimes it stops before closing the cover completely.

Also, the controls behind the seat seem to both do the same thing, instead of one operating the cover-locks and the other the locks for the hood posts.

I tried a different hood computer, but that didn't make a difference.

Got any clues?


The Netherlands
Attached Images
File Type: jpg Operning cycle.jpg (182.3 KB, 15 views)

Last edited by sniper762; 30-06-16 at 14:47. Reason: Typos
sniper762 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa GTV & 916 Spider

electric , hood , troubles

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome