Lazy wipers! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 23-04-15 Thread Starter
Status: -
AO Silver Member
euroboy's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: Netherlands
County: -
Posts: 2,877
Images: 52
Lazy wipers!

The first real problem on my car in quite a few years.

When I switch on the wipers nothing happens. After about 30s suddenly they spring to life.

From then on they are fine, switching on/off as commanded with the stalk.

Anyone with ideas?
euroboy is offline  
Sponsored Links
Status: Alfa 4C on my wanted list
AO Member
stratosmgt's Avatar
Join Date: Dec 2011
Location: United Kingdom
County: North Yorkshire
Posts: 378
Images: 30
Could be poor electrical signal transmission in the connector due to years of dust. Split the connector, give it a spray with wd40 etc and see I that helps, it has for me on various electrical gremlins over the years on cars I have owned
stratosmgt is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa GTV & 916 Spider

lazy , wipers

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome