GTV woes - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 23-05-13 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jun 2009
Location: United Kingdom
County: Cambridgeshire
Posts: 44
GTV woes

Just read the tagline for the Alfa Forum...for dedicated owners'! You certainly need a sense of humour.

My GTV all prepped up for a weeks drive down to France and this morning - flat battery.

Charged the battery and then the code reader doesn't recognise my ignition key and the flashing key sign is on in the dash - so it won't start.!

Disconnect battery for an hour and it resets. Car starts.

Drive 10 miles down the road and the temperature gauge is nearly at maximum!

Back to base and start diagnosing the problem. Its not pressurising the system so not headgasket ( I think) so then checked all hoses and they are not leaking or pressurised.

Whipped of the water pump and the impeller is loose on the shaft so no circulation.

Just cannot believe it.

Pump on order.

Trip to France in the trusty Volvo.
stevesalfa is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa GTV & 916 Spider

gtv , woes

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome