Yet another hood cover issue - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 15-08-12 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Feb 2009
Location: United Kingdom
County: Northamptonshire
Posts: 14

Member car:

Alfa 159Ti

Yet another hood cover issue

Hi seen all the threads on the hood cover not opening and dismantled last night, Firstly the info on here was very good but I reckon the cogs is OK, Motor is very stiff to turn, stripped it out and cant even get the motor to turn electrically , pressing the overide button and motor hums but even stripped out cant get it to run. I reckon its got a little thermal overload in it and its clicking out on that and the brushes look worn. Any body else gone this far or any other ideas , Coz it looks like a new motor which naturally Im trying to avoid.
VISI is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa GTV & 916 Spider

cover , hood , issue

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome