Anyone Running My Old Vela Blue 2.0 TS??? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 13-06-12 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Aug 2010
Location: United Kingdom
County: West Yorkshire
Posts: 32
Anyone Running My Old Vela Blue 2.0 TS???

Hi PX'd my Vela TS at end of last year and the dealer wasn't that bothered about getting all the bits (presume it was too old for them and they just auctioned the car).

Anyway just been clearing out my old desk and found all the spare keys.

As you can see I've been a member for a while and was a premio subscriber, drop me a PM if you think you have the car... obviously I won't post the reg!

It was a MK2, Vela 2.0 TS Lusso with black leather (originally an import so no hi level brake light) the rear demist never worked but appart from that it was in lovely nick... oh and you might even have had a boot full of extra door trims thrown in!

robotdancer is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa GTV & 916 Spider

blue , running , vela

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome