engine light came on again today! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 06-06-12 Thread Starter
Status: Much happier now
AO Member
DangerousDave74's Avatar
Join Date: Apr 2009
Location: United Kingdom
County: Nottinghamshire
Posts: 534
Crazed engine light came on again today!

I have a cup 3.0 V6 and I have a error code P1691come up yet again.
It don't do it often, probably once every 3 months.
I know what the code is but I don't know what causes it.
It only happens when I start the car up. it ticks over fine but when the accelerator is pressed it won't go over 850 rpm.
Once I turned it off and restarted it again, the light was still on and I could drive it as normal.
I did leave it running like this for 5 mins and I noticed a burning smell like it was the cat or something.
And before anyone says its the maf, I had it replaced about 3 months ago and it was a Bosch.
DangerousDave74 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa GTV & 916 Spider

engine , light , today

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome