Slow starter gtv - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 03-05-12 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Feb 2010
Location: United Kingdom
County: Londonderry
Posts: 10

Member car:


Wave Slow starter gtv

Hi guys
I have a 2000 gtv and have noticed that it struggles a little when I start it up
From cold. Once running 5 mins it's ok. I really need to put my foot on the accelerator to stop from stalling. The plugs were changed this year. Sorry but I know very little about cars so if you could make it simple for me to understand I would appreciate it. Would love to be armed with a little knowledge before going to the garage so I don't get ripped off!! Any help would be welcomed thanks
janie is offline  
Sponsored Links
Status: if it works, take it apart to finde out why
AO Silver Member
GTV-TB's Avatar
Join Date: Dec 2008
Location: Sweden
County: Skåne
Posts: 1,015

Member car:


Seems like it get too little fuel when cold, maybe your temp sensor for the engine management is broken.
GTV-TB is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa GTV & 916 Spider

gtv , slow , starter

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome