Spider- Hood Motor Question.. - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 20-03-12 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Feb 2012
Location: United Kingdom
County: Surrey
Posts: 70
Spider- Hood Motor Question..

What a surprise, sorted out the 'lock down' motor that sits on the back panel and now the hood wont lower!!

Its not the motor on the bulkhead that unlatches, its the one where the hydrolic pump is...

Pressing the button and all you get is a little noise (if you can imagine a starter motor that just begins to engage and then just stops)- thats what i'm getting.

Checked the fluid- up to the max line, and its like it hasnt got the oommph to get the fluid circulating.

Quick fix or goosed? (although I think I know the answer...
foodie69 is offline  
Sponsored Links
Status: And on the eighth day God made Alfas..!
AO Gold Member
pendragonfalls's Avatar
Join Date: Feb 2010
Location: Ireland
County: Carlow
Posts: 6,590
Images: 20
Its probably "confused". Are you getting flashing red light, when you switch the ignition on?
Mine does the same, its sort of three quarters electric at the moment.
pendragonfalls is online now  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa GTV & 916 Spider

hood , motor , question , spider

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome