Alfa Gtv Alarm problem - Not arming - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 16-03-12 Thread Starter
Status: -
Join Date: Oct 2008
Location: Malta
County: Sannat
Posts: 5

Member car:

alfa gtv

Alfa Gtv Alarm problem - Not arming

I disconnected the receiver under the internal lights to replace the roof material.
However when I re-connected everything, the alarm doesn't arm and no flashes of blinkers or internal alarm light. The central locking works fine with the key remote. So I'm assuming that the key is still synced with receiver.
I checked all fuses under the steering and they seem all fine
Is it possible that the receiver and alarm lost the sync? And if yes how do I reset?
I turned the alarm switch on and off with the black key and it bleeped so I'm also assuming that the alarm unit under bonnet is not defective.
I have an Alfa alarm fitted with the black button on the red key.
bjcurmi is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa GTV & 916 Spider

alarm , alfa , arming , gtv , problem

« Ph1 ECU | Boot lid »
Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome