Spider temperature fluctuation while running - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 09-01-12 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jul 2009
Location: United Kingdom
County: South Yorkshire
Posts: 3

Member car:

alfa 156 1.9mjet

Help Spider temperature fluctuation while running

Hi out there,
just had the radiator,and thermostat replaced on my V reg Spider,after holing the old rad,

since then the temp runs up to about 90 (on the guage)drops off again (presumably when the thermostat opens) then moves back up to around the 90 mark,drops off again etc,etc.

while having a look the other day looks as if the fan is only working on the hi setting,anyone know which of the sensors controls the low speed fan,the new rad fitted had a hole for a fitting at the bottom that the mechanic plugged,and it all appears to be working off the 3 wires on top of the thermostat housing,

any clues,much appreciated!
simmos is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa GTV & 916 Spider

fluctuation , running , spider , temperature

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome