Problem with my electric roof - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 23-08-11 Thread Starter
Status: -
Join Date: May 2009
Location: United Kingdom
County: East Sussex
Posts: 3

Member car:

***** spider

Cry Like A Baby Problem with my electric roof

I sent a thread the other day asking about a problem with the cover that isnt pulling down tight in the locked position........... a few of you guys answered saying to make sure that the cables are in the locked position prior to removing the top and bottom cable mount..........
the problem is that the cable mount doesnt stay in the lock position ?

have actually taken the motor off... and the nylon cog inside is in two pieces...... now i am thinking that when i replace this.....may it even damage the new cog!!!!!!!!!!!!!!!!!!
delboy51 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa GTV & 916 Spider

electric , problem , roof

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome