gtv v6 not communicating with diag?? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 27-05-11 Thread Starter
Status: leaving
AO Silver Member
neilied's Avatar
Join Date: Jun 2006
Location: United Kingdom
County: Cardiff
Posts: 1,055
gtv v6 not communicating with diag??

hi guys

well after waiting for 14 weeks for a part ordered by my local specialist and the onset of a fault with speedo/abs, i decided to hand them my car and let them deal with it. really a bit annoyed today as they still cant match the part needed for a PS leak after seeing it on the ramp. also when i asked about how long they would need it for as it went in yesterday at 8:30am i was told the guy working on it was off today.

They did say that when plugging into the management they were able to comms with airbag but not with the main setup that includes the fault codes and therfore the abs fault. How can this be?? and how can it be fixed. Do remember the AA had the same non comms issue??



V6 Diff Failure Club - Member No 2

R '98 GTV V6 Phase 1 Red. RIP
Phase 2 GTV V6 tan leather aerokit and so on

Walking, an alfa owners most popular past time
neilied is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Member
Join Date: Aug 2007
Location: Leicester
Posts: 171
Images: 14

Member car:

'03 GTV V6

Loose plug on the vehicle ecu?
Snoot is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa GTV & 916 Spider

communicating , diag , gtv

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome