My Cd player has no power - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 17-05-11 Thread Starter
Status: -
Join Date: May 2011
Location: United Kingdom
County: Northamptonshire
Posts: 1
My Cd player has no power

I recently brought a sony cd player for my GTV and after trying to install it i have come across a problem of no power going to it. I have looked across the forums for anyone with a similar problem and to check if the wiring set up is wrong, but it seems that the generally its a case of just putting them in and clipping strait into the twin isos.
If anyone can help i would really appreciate it thanks.
Peelio is offline  
Sponsored Links
Status: more house renovations!
AO Silver Member
alfapash's Avatar
Join Date: Aug 2010
Location: United Kingdom
County: Hertfordshire
Posts: 2,205
Has your new cd got an extra fuse attached to it? If it has check that.
alfapash is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa GTV & 916 Spider

player , power

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome