alarm/immob fault? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 10-05-11 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jul 2007
Posts: 86

Member car:

2004 GTV 2.0 JTS

alarm/immob fault?

Hi Guys,went out to buy a paper this morning in my gtv,parked up and locked it as usual using the remote fob,came back to the car and unlocked it in the usual way with the fob,got inside and started her up and the red dash alarm led stayed on and the hazard warning lights started flashing!...the car drove as normal,so i drove it home ,about a mile, and locked and unlocked it a few times with no probs took it for a another drive and all seems OK....hope this was a one off! and not the start of something more worrying,any thoughts from anyone would be great.

Thanks Phil.
jotapip is offline  
Sponsored Links
Status: GTA facelift + engine rebuild. In progress
Club Member
Membro Premio
Joss's Avatar
Club Member Number: 1014
Join Date: Sep 2005
Location: United Kingdom
County: Dorset
Posts: 18,898
Images: 14
the alarm didn't deactivate properly. It will probably be fine.
Joss is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa GTV & 916 Spider

alarm or immob , fault

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome