Windscreen washers blocked - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 02-05-11 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jul 2006
Location: Dunfermline, Scotland
Posts: 63
Windscreen washers blocked

My windscreen washers suddenly stopped working. I could hear the pump but no water was getting though. On taking out the pump I found a blocked filter on the base which I thoroughly cleaned and then flushed out the reservoir with a hose. Problem solved I thought. Wrong! Still no water. On disconnecting the pipework I found another blockage between the pump and the connectors on the underbonnet valance. I decided to connect my electric tyre compressor to the pipe at the pump end using an adapter for blowing up footballs, lilos etc. Blockage cleared with minimum effort!
grangefield7 is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Member
dougie_gtv's Avatar
Join Date: Apr 2011
Location: United Kingdom
County: Falkirk
Posts: 116

Member car:


I've got the same issue and was trying to work out how to unblock. Was going to go for the wipex upgrade but will try this in the meantime. Cheers!
dougie_gtv is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa GTV & 916 Spider

blocked , washers , windscreen

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome