Bonnet Sensor problem on Spider - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 23-02-11 Thread Starter
Status: -
Join Date: Dec 2009
Location: United Kingdom
County: Cheshire
Posts: 9

Member car:


Bonnet Sensor problem on Spider

The bonnet sensor on my 2000 reg Spider is not working so the warning light is on and I can't use the alarm system
Podfather is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Silver Member
.:ian:.'s Avatar
Join Date: Feb 2009
Location: United Kingdom
County: Hampshire
Posts: 1,574

Member car:

GTV twinspark

Common problem, search the forums
.:ian:. is offline  
Status: Deleted
AO Gold Member
jillyflower's Avatar
Join Date: Jul 2006
Location: United Kingdom
County: Peterborough, Cambs
Posts: 10,976
Images: 8
Never use the alarm.............(please don't tell my insurance co.) But never had that one to me ....thank goodness
jillyflower is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa GTV & 916 Spider

bonnet , problem , sensor , spider

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome