wipers - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 4 Old 19-02-11 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Oct 2002
Location: Washington Tyne & Wear
Posts: 75

hi my windscreen wipers only work on intermitent but when i put them on constant nothing happens do you think its the switch or something else
thanks mick
Mick is offline  
Sponsored Links
Status: - Update
Posts: n/a
Hi Mick

Do a thread search for Jerky Wipers. There's at least one on here.

Common GTV problem
Status: more house renovations!
AO Silver Member
alfapash's Avatar
Join Date: Aug 2010
Location: United Kingdom
County: Hertfordshire
Posts: 2,205
It's normally the intermitent that is the problem, is there a relay??
alfapash is offline  
Status: enlightened
Join Date: Sep 2012
Location: United Kingdom
County: Edinburgh
Posts: 4

Member car:

spider 916

Hi Mick, did you get this fixed? I've got the same problem on my '99 spiderTS. Intermitent and wash wipe working fine, everything else completely dead. Don't know where to start.
Any help would be great.
Cheers, Mike.
Mike7274 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa GTV & 916 Spider


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome