Heater motor resistor pack wire issue - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: - Update
Posts: n/a
Heater motor resistor pack wire issue

Hi to all wonder if anyone else has had this problem and might be able to point me in the rite direction.
I have recently changed the resistor pack due to the old faithful fan only working at certain speeds.
All was well till this morning when non of the fan settings worked until for some reason i decided to pull lightly on the wires that run from the resistor / fan unit .
Only pulled them from the back of the central unit towards the passenger footwell and it sprang into life ???? anyone got any ideas where these wires head to.
I thought they probably go to the heater speed selector or fuse box / relay.
Any ideas please Gents /Ladies
Sponsored Links
Status: Cup-A-Likes are nice too
AO Silver Member
CG Trading's Avatar
Join Date: Aug 2009
Location: United Kingdom
County: West Sussex
Posts: 2,933
Images: 13

Member car:

Jag STR, V6 GTVs

Which wires?

From memory I think the thick orange goes to the fan motor.

Check some details, & pictures, in this thread:


CG Trading is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa GTV & 916 Spider

heater , issue , motor , pack , resistor , wire

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome