Radio Code Entry Issue - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: - Update
Posts: n/a
Radio Code Entry Issue


Reset my ECU at the weekend and did not have the radio code. Have now obtained that.

The stereo shows the usual -- -- -- --, and even when using the BND button so it shows the CODE IN it still goes back to -- -- -- -- when inputting the code.

I read when searching to leave the car in MAR and not start the car, for 1 hour. Should the stereo be on or off when doing this ? Could not find an answer to this.

Many thanks
Sponsored Links
Status: - Update
Posts: n/a
Ok, sorted myself.

My stereo does not come on and go off with the ignition key, it uses the stereo's "On" button.

So, left stereo on (no key in ignition) with the -- -- -- -- displayed, came back an hour later and the "Code In" was now showing input the code and it all came alive

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa GTV & 916 Spider

code , entry , issue , radio

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome