engine management light! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 01-02-10 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jun 2009
Location: United Kingdom
County: Aberdeen
Posts: 24

Member car:

brera S 2.2

Hmmm engine management light!

Hi there.
My engine managment light came on when i was leaving work on friday it was flashing intermittently and there was a loss of power and it sounds unusual when putting it into 1st gear and setting off. This happened a few months ago, just after I had to jump start it. I took it to a garage and they said they couldn't find anything wrong, the mechanic suggested a limp mode but I've found out this garage did not have a Bosch diagnosstic machine. Has anyone got any suggestions as to why this is happening? Cheers, Chris.
guyser is offline  
Sponsored Links
Status: total wipe out
AO Member
Klaudiusz's Avatar
Join Date: Jul 2008
Location: United Kingdom
County: Hertfordshire
Posts: 221
Images: 29
Hi Chris,

You should go to someone who has a diagnostic software (ie. AlfaDiag, Unidiag, FiatECUscan) and can read error codes. Now I cannot tell any more, I am not a seer.
Klaudiusz is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa GTV & 916 Spider

engine , light , management

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome