Electrics - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 05-10-09 Thread Starter
Status: Wintery
AO Member
Bonkingbob's Avatar
Join Date: Jun 2009
Location: United Kingdom
County: Dorset
Posts: 511

Member car:



Hi all,

I've already posted this in the ICE section but wondered if you guys could help.

Long story short after an eventful weekend (snapped tyre valve, flat battery and crazy hazard lights) a mishap (wrong battery connections) while jump starting the car seems to have put my head unit out of action along with the lights on the fuel/temp gauges on the dash.

Are the HU and these lights linked in any way electrically? Unfortunately I don't have the car as the better half has taken it to the in laws but she says the stereo fuse looks ok.

Could it be a fuse she's missed or have I fried the HU and done the dash lights at the same time?

I'm praying for the HU its a 1mth old Alpine IDA-X301 and I love it to bits!

Any advice will be great!
Bonkingbob is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa GTV & 916 Spider


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome