Rear Light Assembly - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 10-08-09 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Mar 2008
Location: Liverpool
Posts: 11
Images: 2

Member car:

V6 Spider

Rear Light Assembly

Has anybody encountered the following problem??

Over the weekend the 3 x driverís side indicators became stuck on (not flashing).

This has happened before when I have accidentally set the alarm with a door open etc, previously the indicators have turned off after 5mins and everything back to normal.

Not this time.......left the indicators for an hour and they didn't go off so I disconnected the battery over night.

After reconnecting the battery I drove the car to work this morning, with the indicators on the driverís side flashing fast when being used.

Just took a look over the car at lunch and as expected the rear indicator bulb appears to have died but not before melting into the orange plastic lense that surrounds it.

Haven't had time to take the rear light assembly out yet but it looks like the orange lense is part of the assembly and hence is £140+ for a new part? Ouch!!!

Any advice?
andemacfarlane is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa GTV & 916 Spider

assembly , light , rear

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome