One headlight out but not the bulb, arg! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 03-01-09 Thread Starter
Status: enjoying a delightful rusty oil facial
AO Silver Member
kernowmcrae's Avatar
Join Date: May 2007
Location: United Kingdom
County: Cornwall
Posts: 1,154
Images: 8
One headlight out but not the bulb, arg!

Evening chaps, Been playing with the car recently getting it out of hibernation and ready for summer, and noticed I've got a headlight out.

I've got an HID Kit (one of those retrofit jobs) and feared it was the ballast or the bulb gone, so took everything off and attached a known good halogen bulb straight onto the factory connector.

Amazingly, not a sausage. The Driver's side is fine, but passenger doesn't appear to be receiving electricity.

Any ideas, or where the wiring routes so I can start chasing faults?

kernowmcrae is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa GTV & 916 Spider

arg , bulb , headlight

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome