Radiator fam problem - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 09-11-08 Thread Starter
Status: -
AO Member
kling-klang's Avatar
Join Date: Sep 2008
Location: United Kingdom
County: Antrim
Posts: 20

Member car:

GTV TS 2.0

Help Radiator fan problem

can anyone tell me if there is a cut-out for the fan when the bonnet is opened ?
the reason i ask is my fan does not appear to be working.
i have noticed just after i bought the car ther was a yellow and black connector to the right of the radiator disconnected , when i plug it back together one of the relay,s at the back of the engine bay clicks and the light on the dash to say the bonnet is open (even when it is closed) stays on !
any suggestions, Thanks

Last edited by kling-klang; 09-11-08 at 20:52. Reason: spelling mistake
kling-klang is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa GTV & 916 Spider

fam , problem , radiator

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome