poor idle issue help wanted - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 11-10-08 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Oct 2008
Location: United Kingdom
County: Hampshire
Posts: 13
poor idle issue help wanted

I have a P reg Alfa spider twin spark, i don't use it every day so its a bit of a weekend car, in july this year i was changing the spark plugs when one snapped of (Cylinder 4) after lots of time and effort it has been removed and a heli coil put in by myself, i,m not a great mechanic but will give it a go, having put the car back together it is now running very rough and misfiring and just failed its MOT, i think cylinder 3 is not firing and i do have wet plugs, but its hard to figure out if its an HT lead or ignition coil problem etc, but like i mentioned I'm not a great mechanic, i have looked around your web site which looks great and appears to have lots of recommendations, any help advice is much apprieciated.
Treeman is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa GTV & 916 Spider

idle , issue , poor , wanted

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome